Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorКарпенко, З. П.-
dc.contributor.authorМ’ячиков, О. В.-
dc.date.accessioned2022-10-28T15:06:53Z-
dc.date.available2022-10-28T15:06:53Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 368-374.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень щодо впливу нетрадиційної сировини, а саме - екстракту березових бруньок на якість соняшникової олії під час зберігання. Доведено доцільність використання екстракту березових бруньок як антиоксиданту соняшникової олії.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches are resulted on influencing of untraditional raw material, namely extract of birch buds on qualities of sunflower-seed oil during storage. Expedience of the use of extract of birch buds is proved in qualities of antioxidant of sunflower-seed oil.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсоняшникова оліяuk_UA
dc.subjectекстракт березових бруньокuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.titleДослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_61.pdf805.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.