Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, З. П. | - |
dc.contributor.author | М’ячиков, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T15:06:53Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T15:06:53Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 368-374. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень щодо впливу нетрадиційної сировини, а саме - екстракту березових бруньок на якість соняшникової олії під час зберігання. Доведено доцільність використання екстракту березових бруньок як антиоксиданту соняшникової олії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches are resulted on influencing of untraditional raw material, namely extract of birch buds on qualities of sunflower-seed oil during storage. Expedience of the use of extract of birch buds is proved in qualities of antioxidant of sunflower-seed oil. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соняшникова олія | uk_UA |
dc.subject | екстракт березових бруньок | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_61.pdf | 805.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.