Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11005
Название: Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання
Авторы: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
М’ячиков, О. В.
Ключевые слова: соняшникова олія;екстракт березових бруньок;зберігання;антиоксиданти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 368-374.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень щодо впливу нетрадиційної сировини, а саме - екстракту березових бруньок на якість соняшникової олії під час зберігання. Доведено доцільність використання екстракту березових бруньок як антиоксиданту соняшникової олії.
The results of researches are resulted on influencing of untraditional raw material, namely extract of birch buds on qualities of sunflower-seed oil during storage. Expedience of the use of extract of birch buds is proved in qualities of antioxidant of sunflower-seed oil.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_61.pdf805.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.