Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Назва: | Безпечність товарів |
Автори: | Одарченко, Микола Семенович Карбівнича, Тетяна Василівна Андріюк, Емма Іванівна |
Ключові слова: | товари;безпечність;безпечність товарів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Безпечність товарів : методичні вказівки до лабораторних робіт / уклад. : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2017. 26 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни "Безпечність товарів" є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо способів протидії. Методичні вказівки з підготовки та виконання лабораторних занять з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_laboratorni_roboti_bezpechnist_tovariv_2017.pdf | 729.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.