Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Назва: Безпечність товарів
Автори: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Ключові слова: товари;безпечність;безпечність товарів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Безпечність товарів : методичні вказівки до лабораторних робіт / уклад. : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2017. 26 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни "Безпечність товарів" є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо способів протидії. Методичні вказівки з підготовки та виконання лабораторних занять з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_bezpechnist_tovariv_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.