Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorАндріюк, Емма Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T22:13:59Z-
dc.date.available2022-10-27T22:13:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБезпечність товарів : методичні вказівки до лабораторних робіт / уклад. : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2017. 26 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни "Безпечність товарів" є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо способів протидії. Методичні вказівки з підготовки та виконання лабораторних занять з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectбезпечність товарівuk_UA
dc.titleБезпечність товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_bezpechnist_tovariv_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.