Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Название: Безпечність товарів
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Ключевые слова: товари;безпечність;безпечність товарів
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Безпечність товарів : методичні вказівки до лабораторних робіт / уклад. : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2017. 26 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни "Безпечність товарів" є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо способів протидії. Методичні вказівки з підготовки та виконання лабораторних занять з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_bezpechnist_tovariv_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.