Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Title: Безпечність товарів
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Keywords: товари;безпечність;безпечність товарів
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Безпечність товарів : методичні вказівки до лабораторних робіт / уклад. : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2017. 26 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни "Безпечність товарів" є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо способів протидії. Методичні вказівки з підготовки та виконання лабораторних занять з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10906
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_bezpechnist_tovariv_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.