Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898
Назва: | Загальна технологія харчових виробництв |
Автори: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Хацкевич, Юрій Миколайович Бєляєва, Лідія Михайлівна |
Ключові слова: | технологія;виробництва;харчові виробництва;технологія харчових виробництв |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Загальна технологія харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсових робіт студентів товарознавчого факультету за напрямком підготовки 6.030510 "Товарознавство та торгівельне підприємництво" / уклад. : А. А. Дубініна, Ю. М. Хацкевич, Л. М. Бєляєва. Х. : ХДУХТ, 2010. 28 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дані методичні вказівки з виконання курсових робіт складено відповідно до програми дисципліни "Загальна технологія харчових виробництв" для студентів денного та заочного відділень за напрямком підготовки 7.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.030510.03 "Експертиза товарів та послуг". Методичні рекомендації до виконання курсових робіт мають за мету у процесі підготовки курсової роботи сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, одержаних студентами під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_kursovi_roboti_zagalna_tehnolog_harchovih_virobnictv_2010.pdf | 216.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.