Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorБєляєва, Лідія Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T21:18:40Z-
dc.date.available2022-10-27T21:18:40Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗагальна технологія харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсових робіт студентів товарознавчого факультету за напрямком підготовки 6.030510 "Товарознавство та торгівельне підприємництво" / уклад. : А. А. Дубініна, Ю. М. Хацкевич, Л. М. Бєляєва. Х. : ХДУХТ, 2010. 28 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898-
dc.description.abstractДані методичні вказівки з виконання курсових робіт складено відповідно до програми дисципліни "Загальна технологія харчових виробництв" для студентів денного та заочного відділень за напрямком підготовки 7.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.030510.03 "Експертиза товарів та послуг". Методичні рекомендації до виконання курсових робіт мають за мету у процесі підготовки курсової роботи сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, одержаних студентами під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробництваuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_kursovi_roboti_zagalna_tehnolog_harchovih_virobnictv_2010.pdf216.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.