Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, Антоніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Хацкевич, Юрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бєляєва, Лідія Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T21:18:40Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T21:18:40Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Загальна технологія харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсових робіт студентів товарознавчого факультету за напрямком підготовки 6.030510 "Товарознавство та торгівельне підприємництво" / уклад. : А. А. Дубініна, Ю. М. Хацкевич, Л. М. Бєляєва. Х. : ХДУХТ, 2010. 28 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898 | - |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки з виконання курсових робіт складено відповідно до програми дисципліни "Загальна технологія харчових виробництв" для студентів денного та заочного відділень за напрямком підготовки 7.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.030510.03 "Експертиза товарів та послуг". Методичні рекомендації до виконання курсових робіт мають за мету у процесі підготовки курсової роботи сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, одержаних студентами під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробництва | uk_UA |
dc.subject | харчові виробництва | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.title | Загальна технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_kursovi_roboti_zagalna_tehnolog_harchovih_virobnictv_2010.pdf | 216.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.