Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898
Название: Загальна технологія харчових виробництв
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Бєляєва, Лідія Михайлівна
Ключевые слова: технологія;виробництва;харчові виробництва;технологія харчових виробництв
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Загальна технологія харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсових робіт студентів товарознавчого факультету за напрямком підготовки 6.030510 "Товарознавство та торгівельне підприємництво" / уклад. : А. А. Дубініна, Ю. М. Хацкевич, Л. М. Бєляєва. Х. : ХДУХТ, 2010. 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Дані методичні вказівки з виконання курсових робіт складено відповідно до програми дисципліни "Загальна технологія харчових виробництв" для студентів денного та заочного відділень за напрямком підготовки 7.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.030510.03 "Експертиза товарів та послуг". Методичні рекомендації до виконання курсових робіт мають за мету у процесі підготовки курсової роботи сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, одержаних студентами під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10898
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_kursovi_roboti_zagalna_tehnolog_harchovih_virobnictv_2010.pdf216.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.