Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Название: | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів |
Авторы: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. |
Ключевые слова: | пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів. The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_59.pdf | 834.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.