Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Название: Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів
Авторы: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Ключевые слова: пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів.
The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_59.pdf834.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.