Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ільдірова, С. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T19:45:55Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T19:45:55Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пшеничні висівки | uk_UA |
dc.subject | рибні посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | рибні фаршеві вироби | uk_UA |
dc.subject | рецептурний склад | uk_UA |
dc.title | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_59.pdf | 834.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.