Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorІльдірова, С. К.-
dc.date.accessioned2022-10-27T19:45:55Z-
dc.date.available2022-10-27T19:45:55Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889-
dc.description.abstractРозглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпшеничні висівкиuk_UA
dc.subjectрибні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрибні фаршеві виробиuk_UA
dc.subjectрецептурний складuk_UA
dc.titleШляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_59.pdf834.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.