Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Назва: | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів |
Автори: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. |
Ключові слова: | пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів. The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_59.pdf | 834.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.