Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Назва: Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів
Автори: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Ключові слова: пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів.
The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_59.pdf834.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.