Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorТуз, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2022-10-27T14:29:27Z-
dc.date.available2022-10-27T14:29:27Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 323-328.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823-
dc.description.abstractРозглянуто залежність оптичноï густини ma інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок за різних умов зберігання.uk_UA
dc.description.abstractDependence of absorbancy and intensity of colouring of solutions of krias powder from a calendula at different terms storages is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсуцвіття нагідокuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectоптична густинаuk_UA
dc.subjectкріас-порошокuk_UA
dc.titleЗалежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_54.pdf573.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.