Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Назва: Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
Автори: Лисюк, Г. М.
Артамонова, М. В.
Туз, Н. Ф.
Ключові слова: суцвіття нагідок;зберігання;оптична густина;кріас-порошок
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 323-328.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто залежність оптичноï густини ma інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок за різних умов зберігання.
Dependence of absorbancy and intensity of colouring of solutions of krias powder from a calendula at different terms storages is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_54.pdf573.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.