Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Назва: | Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок |
Автори: | Лисюк, Г. М. Артамонова, М. В. Туз, Н. Ф. |
Ключові слова: | суцвіття нагідок;зберігання;оптична густина;кріас-порошок |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Лисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 323-328. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто залежність оптичноï густини ma інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок за різних умов зберігання. Dependence of absorbancy and intensity of colouring of solutions of krias powder from a calendula at different terms storages is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_54.pdf | 573.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.