Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Название: Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
Авторы: Лисюк, Г. М.
Артамонова, М. В.
Туз, Н. Ф.
Ключевые слова: суцвіття нагідок;зберігання;оптична густина;кріас-порошок
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 323-328.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто залежність оптичноï густини ma інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок за різних умов зберігання.
Dependence of absorbancy and intensity of colouring of solutions of krias powder from a calendula at different terms storages is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10823
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_54.pdf573.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.