Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Назва: Організація обслуговування напоями
Автори: Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Ключові слова: споживачі;офіціанти;напої;процес обслуговування;заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c.
Короткий огляд (реферат): Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf1.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.