Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Title: | Організація обслуговування напоями |
Authors: | Полстяна, Надія Володимирівна Кононенко, Тетяна Петрівна |
Keywords: | споживачі;офіціанти;напої;процес обслуговування;заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c. |
Abstract: | Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.