Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10786
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полстяна, Надія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Тетяна Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T12:01:50Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T12:01:50Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786 | - |
dc.description.abstract | Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | офіціанти | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | процес обслуговування | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Організація обслуговування напоями | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.