Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10786
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T12:01:50Z-
dc.date.available2022-10-27T12:01:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПолстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786-
dc.description.abstractЕфективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjectофіціантиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговуванняuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleОрганізація обслуговування напоямиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.