Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10786
Название: | Організація обслуговування напоями |
Авторы: | Полстяна, Надія Володимирівна Кононенко, Тетяна Петрівна |
Ключевые слова: | споживачі;офіціанти;напої;процес обслуговування;заклади ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c. |
Краткий осмотр (реферат): | Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.