Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10786
Название: Організація обслуговування напоями
Авторы: Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Ключевые слова: споживачі;офіціанти;напої;процес обслуговування;заклади ресторанного господарства
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c.
Краткий осмотр (реферат): Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf1.53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.