Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Title: Організація обслуговування напоями
Authors: Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Keywords: споживачі;офіціанти;напої;процес обслуговування;заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація обслуговування напоями: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2019. 120 c.
Abstract: Ефективний розвиток закладів ресторанного господарства передбачає використання раціональної організації процесів обслуговування, сучасних методів і форм обслуговування споживачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obslugov_nap_Consp_Lecture_2019.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.