Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782
Назва: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Автори: | Давидова, Оксана Юріївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;управління якістю;організаційно-економічний розвиток;готельно-ресторанне господарство;якість послуг |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: вид-во Іванченка І.С. |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: підручник. Харків: вид-во Іванченка І.С., 2018. 488 с. |
Короткий огляд (реферат): | У підручнику розглядаются проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможністю продукції та послуг що надають підприємства готельно-ресторанного господарства.Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства в сучасних економічних умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ypravl_yakisty_prod_Pidrychnuk_2018.pdf | 5.89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.