Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T11:51:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T11:51:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: підручник. Харків: вид-во Іванченка І.С., 2018. 488 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782 | - |
dc.description.abstract | У підручнику розглядаются проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможністю продукції та послуг що надають підприємства готельно-ресторанного господарства.Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства в сучасних економічних умовах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: вид-во Іванченка І.С. | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | організаційно-економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | якість послуг | uk_UA |
dc.title | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ypravl_yakisty_prod_Pidrychnuk_2018.pdf | 5.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.