Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782
Title: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Authors: | Давидова, Оксана Юріївна |
Keywords: | конкурентоспроможність;управління якістю;організаційно-економічний розвиток;готельно-ресторанне господарство;якість послуг |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: вид-во Іванченка І.С. |
Citation: | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: підручник. Харків: вид-во Іванченка І.С., 2018. 488 с. |
Abstract: | У підручнику розглядаются проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможністю продукції та послуг що надають підприємства готельно-ресторанного господарства.Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства в сучасних економічних умовах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ypravl_yakisty_prod_Pidrychnuk_2018.pdf | 5.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.