Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782
Название: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Авторы: | Давидова, Оксана Юріївна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність;управління якістю;організаційно-економічний розвиток;готельно-ресторанне господарство;якість послуг |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: вид-во Іванченка І.С. |
Библиографическое описание: | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: підручник. Харків: вид-во Іванченка І.С., 2018. 488 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У підручнику розглядаются проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможністю продукції та послуг що надають підприємства готельно-ресторанного господарства.Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельноресторанного господарства в сучасних економічних умовах. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782 |
Располагается в коллекциях: | Підручники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ypravl_yakisty_prod_Pidrychnuk_2018.pdf | 5.89 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.