Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Назва: Раціоналізація виробничого процесу
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Ключові слова: праця;ресторанне господарство;час на відпочинок;виробничі процеси
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с.
Короткий огляд (реферат): Мета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf868.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.