Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-10-27T07:45:02Z-
dc.date.available2022-10-27T07:45:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694-
dc.description.abstractМета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпрацяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectчас на відпочинокuk_UA
dc.subjectвиробничі процесиuk_UA
dc.titleРаціоналізація виробничого процесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf868.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.