Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10694
Название: | Раціоналізація виробничого процесу |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Давидова, Оксана Юріївна Брикова, Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | праця;ресторанне господарство;час на відпочинок;виробничі процеси |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf | 868.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.