Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Название: Раціоналізація виробничого процесу
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: праця;ресторанне господарство;час на відпочинок;виробничі процеси
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf868.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.