Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Title: | Раціоналізація виробничого процесу |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Давидова, Оксана Юріївна Брикова, Тетяна Миколаївна |
Keywords: | праця;ресторанне господарство;час на відпочинок;виробничі процеси |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с. |
Abstract: | Мета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf | 868.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.