Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Title: Раціоналізація виробничого процесу
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Keywords: праця;ресторанне господарство;час на відпочинок;виробничі процеси
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Давидова О. Ю., Брикова Т. М. Раціоналізація виробничого процесу: методичні вказівки до практ. занятть для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 18 с.
Abstract: Мета заняття: закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання раціональних графіків виходу на роботу працівників закладів ресторанного господарства різних типів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10694
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rationalization_vyr_proces_MV_2015.pdf868.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.