Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Назва: Організація в галузі
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Ключові слова: кейтерінг;мерчандайзінг;франчайзинг;управління якістю
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Короткий огляд (реферат): Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_gal_MV_2015.pdf393.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.