Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10690
Название: | Організація в галузі |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна |
Ключевые слова: | кейтерінг;мерчандайзінг;франчайзинг;управління якістю |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organization_gal_MV_2015.pdf | 393.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.