Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Название: Організація в галузі
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Ключевые слова: кейтерінг;мерчандайзінг;франчайзинг;управління якістю
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Organization_gal_MV_2015.pdf393.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.