Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T07:21:53Z-
dc.date.available2022-10-27T07:21:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690-
dc.description.abstractВиконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкейтерінгuk_UA
dc.subjectмерчандайзінгuk_UA
dc.subjectфранчайзингuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleОрганізація в галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_gal_MV_2015.pdf393.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.