Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Надія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T07:21:53Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T07:21:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690 | - |
dc.description.abstract | Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | кейтерінг | uk_UA |
dc.subject | мерчандайзінг | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Організація в галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization_gal_MV_2015.pdf | 393.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.