Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Title: | Організація в галузі |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна |
Keywords: | кейтерінг;мерчандайзінг;франчайзинг;управління якістю |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с. |
Abstract: | Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization_gal_MV_2015.pdf | 393.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.