Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Title: Організація в галузі
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Keywords: кейтерінг;мерчандайзінг;франчайзинг;управління якістю
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація в галузі: методичні вказівки з виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Abstract: Виконання курсової роботи з дисципліни «Організація в галузі» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення актуальних проблем закладів ресторанного господарства в сучасних умовах; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань та придбанню практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10690
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_gal_MV_2015.pdf393.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.