Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Назва: Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталія Юріївна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Ключові слова: організація виробництва;виробнича логістика;логістична концепція;ресторанне господарство
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с.
Короткий огляд (реферат): Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Method_SPU_MV_2012.pdf625.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.