Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Title: | Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталія Юріївна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Keywords: | організація виробництва;виробнича логістика;логістична концепція;ресторанне господарство |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с. |
Abstract: | Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Method_SPU_MV_2012.pdf | 625.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.