Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10642
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Балацька, Наталія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T17:12:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T17:12:28Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642 | - |
dc.description.abstract | Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | організація виробництва | uk_UA |
dc.subject | виробнича логістика | uk_UA |
dc.subject | логістична концепція | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Method_SPU_MV_2012.pdf | 625.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.