Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталія Юріївна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-26T17:12:28Z-
dc.date.available2022-10-26T17:12:28Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642-
dc.description.abstractМетою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectвиробнича логістикаuk_UA
dc.subjectлогістична концепціяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleМоделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управлінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Method_SPU_MV_2012.pdf625.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.