Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Назва: Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Усіна, Алла Іванівна
Ключові слова: доготівельні цеха;організація виробничого процесу;ресторанне господарство;інвентарь;технічне оснащення;техніка безпеки;умови праці
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf3.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.