Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Назва: | Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна Усіна, Алла Іванівна |
Ключові слова: | доготівельні цеха;організація виробничого процесу;ресторанне господарство;інвентарь;технічне оснащення;техніка безпеки;умови праці |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.