Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Title: | Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Кононенко, Тетяна Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна Усіна, Алла Іванівна |
Keywords: | доготівельні цеха;організація виробничого процесу;ресторанне господарство;інвентарь;технічне оснащення;техніка безпеки;умови праці |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с. |
Abstract: | Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.