Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorКононенко, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorПолстяна, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorУсіна, Алла Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-26T17:06:27Z-
dc.date.available2022-10-26T17:06:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдоготівельні цехаuk_UA
dc.subjectорганізація виробничого процесуuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectінвентарьuk_UA
dc.subjectтехнічне оснащенняuk_UA
dc.subjectтехніка безпекиuk_UA
dc.subjectумови праціuk_UA
dc.titleОрганізація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.