Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Надія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Усіна, Алла Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T17:06:27Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T17:06:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | доготівельні цеха | uk_UA |
dc.subject | організація виробничого процесу | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | інвентарь | uk_UA |
dc.subject | технічне оснащення | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.subject | умови праці | uk_UA |
dc.title | Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.