Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Title: Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Усіна, Алла Іванівна
Keywords: доготівельні цеха;організація виробничого процесу;ресторанне господарство;інвентарь;технічне оснащення;техніка безпеки;умови праці
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Усіна А. І. Організація роботи доготівельних цехів закладів рестора нного господарства: методичні вказівки з проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 138 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам у придбанні практичних навичок з моделювання процесів організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10640
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dogotov_tekha_MV_2011.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.