Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432
Назва: | Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів |
Автори: | Терешкін, О. Г. Дмитревський, Д. В. |
Ключові слова: | коренеплоди;очищення;пара високого тиску |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 243-248. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив гострої насиченої пари на поверхневий шар коренеплодів, що підлягають очищенню, а також описується необхідне обладнання, яке використовується під час проведення відповідних досліджень. The influence of prime steam for the facial layer roots that subject a clearing is considered and also described the necessary equipment which use in the perform ance of an experiment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_40.pdf | 543.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.