Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432
Назва: Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів
Автори: Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Ключові слова: коренеплоди;очищення;пара високого тиску
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 243-248.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив гострої насиченої пари на поверхневий шар коренеплодів, що підлягають очищенню, а також описується необхідне обладнання, яке використовується під час проведення відповідних досліджень.
The influence of prime steam for the facial layer roots that subject a clearing is considered and also described the necessary equipment which use in the perform ance of an experiment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_40.pdf543.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.