Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432
Название: Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів
Авторы: Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Ключевые слова: коренеплоди;очищення;пара високого тиску
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 243-248.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив гострої насиченої пари на поверхневий шар коренеплодів, що підлягають очищенню, а також описується необхідне обладнання, яке використовується під час проведення відповідних досліджень.
The influence of prime steam for the facial layer roots that subject a clearing is considered and also described the necessary equipment which use in the perform ance of an experiment.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10432
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_40.pdf543.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.