Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347
Название: Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Ключевые слова: мембранні технології;пектинове виробництво;пектинові екстракти;концентрування
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 165-172.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання щодо удосконалення процесів концентрування та очищення за допомогою мембранних технологій та впровадження їх у галузь пектинового виробництва. Надано аналіз теоретичних та експериментальних досліджень мембранної обробки пектинового екстракту.
They are considered questions for improvements of the processes of concentration and treatment by means of membrane technology and introduction them in pectin production industry. The analyses of theoretical and experimental studies are given by membrane of the processing the pectin extract.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_28.pdf704.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.