Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347
Title: | Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Мазняк, З. О. Гузенко, В. В. |
Keywords: | мембранні технології;пектинове виробництво;пектинові екстракти;концентрування |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 165-172. |
Abstract: | Розглянуто питання щодо удосконалення процесів концентрування та очищення за допомогою мембранних технологій та впровадження їх у галузь пектинового виробництва. Надано аналіз теоретичних та експериментальних досліджень мембранної обробки пектинового екстракту. They are considered questions for improvements of the processes of concentration and treatment by means of membrane technology and introduction them in pectin production industry. The analyses of theoretical and experimental studies are given by membrane of the processing the pectin extract. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_28.pdf | 704.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.