Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-10-24T18:53:39Z-
dc.date.available2022-10-24T18:53:39Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 165-172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10347-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо удосконалення процесів концентрування та очищення за допомогою мембранних технологій та впровадження їх у галузь пектинового виробництва. Надано аналіз теоретичних та експериментальних досліджень мембранної обробки пектинового екстракту.uk_UA
dc.description.abstractThey are considered questions for improvements of the processes of concentration and treatment by means of membrane technology and introduction them in pectin production industry. The analyses of theoretical and experimental studies are given by membrane of the processing the pectin extract.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмембранні технологіїuk_UA
dc.subjectпектинове виробництвоuk_UA
dc.subjectпектинові екстрактиuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.titleАналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстрактуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_28.pdf704.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.