Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Назва: Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів
Автори: Жигаленко, І. Ю.
Колеснікова, М. Б.
Панікарова, Б. О.
Ключові слова: ліофільне сушіння;емульсійні соуси;функціональні напівфабрикати;білковмісна сировина
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 139-144.
Короткий огляд (реферат): Надано результати дослiджень граничноï напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білковмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі, отриманих ліофільним сушінням.
In this article you can see the results of researches maximum tension change between adsorption layers phase for protein raw material. Besides it shows maxi mum tension change for functional semi-finished foods which are given by special drying.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_24.pdf486.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.