Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Title: Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів
Authors: Жигаленко, І. Ю.
Колеснікова, М. Б.
Панікарова, Б. О.
Keywords: ліофільне сушіння;емульсійні соуси;функціональні напівфабрикати;білковмісна сировина
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 139-144.
Abstract: Надано результати дослiджень граничноï напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білковмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі, отриманих ліофільним сушінням.
In this article you can see the results of researches maximum tension change between adsorption layers phase for protein raw material. Besides it shows maxi mum tension change for functional semi-finished foods which are given by special drying.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_24.pdf486.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.