Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Название: Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів
Авторы: Жигаленко, І. Ю.
Колеснікова, М. Б.
Панікарова, Б. О.
Ключевые слова: ліофільне сушіння;емульсійні соуси;функціональні напівфабрикати;білковмісна сировина
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 139-144.
Краткий осмотр (реферат): Надано результати дослiджень граничноï напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білковмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі, отриманих ліофільним сушінням.
In this article you can see the results of researches maximum tension change between adsorption layers phase for protein raw material. Besides it shows maxi mum tension change for functional semi-finished foods which are given by special drying.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_24.pdf486.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.