Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Назва: | Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах |
Автори: | Віннікова, Л. Г. Асауляк, А. В. Чернер, Є. І. |
Ключові слова: | ковбаси напівкопчені;нітрит натрію;органолептичні показники;раціональна масова частка |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117. |
Короткий огляд (реферат): | Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас. The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_20.pdf | 407.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.