Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Назва: Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах
Автори: Віннікова, Л. Г.
Асауляк, А. В.
Чернер, Є. І.
Ключові слова: ковбаси напівкопчені;нітрит натрію;органолептичні показники;раціональна масова частка
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117.
Короткий огляд (реферат): Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас.
The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_20.pdf407.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.