Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віннікова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Асауляк, А. В. | - |
dc.contributor.author | Чернер, Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T10:45:25Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T10:45:25Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212 | - |
dc.description.abstract | Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ковбаси напівкопчені | uk_UA |
dc.subject | нітрит натрію | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | раціональна масова частка | uk_UA |
dc.title | Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_20.pdf | 407.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.