Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВіннікова, Л. Г.-
dc.contributor.authorАсауляк, А. В.-
dc.contributor.authorЧернер, Є. І.-
dc.date.accessioned2022-10-24T10:45:25Z-
dc.date.available2022-10-24T10:45:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212-
dc.description.abstractОписано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбаси напівкопченіuk_UA
dc.subjectнітрит натріюuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectраціональна масова часткаuk_UA
dc.titleУстановлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_20.pdf407.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.