Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Название: Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах
Авторы: Віннікова, Л. Г.
Асауляк, А. В.
Чернер, Є. І.
Ключевые слова: ковбаси напівкопчені;нітрит натрію;органолептичні показники;раціональна масова частка
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117.
Краткий осмотр (реферат): Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас.
The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_20.pdf407.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.